Verbetering van de kasstroom

Er zijn meer mensen die zich zorgen maken over overmatige schulden of achterstallige uitbetalingen, terwijl ze bang zijn dat het kredietherstelsysteem nadelig zal zijn als ze worden ondersteund. Vandaag heb ik de tijd om te weten te komen over de kwalificaties, de toepassingsmethoden en de nadelen, zodat ik deze angsten kan afschudden.

Een vrije walk-out?

De Freeworkout van de Credit Recovery Commission is een schuldencorrectiesysteem. De Credit Recovery Commission heeft twee systemen: persoonlijke workouts en pre-workouts. Er is een klein verschil tussen de verlagingsvoordelen en de periode van achterstallige uitkeringen.

Kwalificatie en aanvraag voor pre-workout
De schulden van twee legers moeten de prijs van de aanvragers voor de vrije walk-out ophalen. Bovendien moet de achterstand 31 tot 89 dagen zijn. Als het inkomen voor het jaar minder dan 40 miljoen won, kan de achterstallige periode binnen 30 dagen worden aangevraagd.

Voorwaarden voor pre-workoutbeperkingen

een eigendom van de persoon die hij bezit, minder dan een miljard won

Totaal bedrag van de schulden bedraagt niet meer dan 1,5 miljard gewonnen (500 miljoen gewonnen aan niet-gedekte schulden, miljard gewonnen aan onderpandschuld)

Binnen zes maanden na de datum van aanvraag, bedraagt de nieuwe schuld niet meer dan 30 % van het totale bedrag van de schuldenlast

De jaarlijkse schuldenlast die tijdens de normale inkomensactiviteit is betaald, bedraagt meer dan 30 % van het totale inkomen

Hoe om een ​​voorwerk te maken
Ik wil dat je eerst een sessie krijgt om een ​​voor-werk te doen. Na een telefonische consultatie (1600-5500) moet u rechtstreeks naar het National Citizens and Financial Unified Support Center of het Credit Recovery Committee gaan om de nodige papieren voor de screening in te dienen.

pre-workout voordeel

giftige en abstracte stopzetting

Juridisch gezien is een freework-out een obligatie- en stimulansbeperkende beperking, en het kan ook voorkomen dat eigendommen worden inbegrepen, dus soms vragen we om een ​​voor-werkplaats om thuis en familie te beschermen.

renteverlaging

Als u in aanmerking komt voor een pre-workout, kunt u de bestaande schuldrente verlagen tot 5 tot 10 procent en tot 50 procent. Om te helpen begrijpen, bijvoorbeeld, als de rente op de schuld 20% is, wordt deze verlaagd tot 10%.

Verlenging van de terugbetalingstermijn

Het kan de vertraging voorkomen die het moeilijk maakt om rente te betalen, en het kan de terugbetalingstermijn tot 10 jaar verlengen, waardoor de huidige rente en de terugbetaling van de grondrechten worden verlicht.

Geen center retourvergoeding

Als u een reservefonds hebt tijdens de pre-workout, kunt u uw schulden op elk moment terugbetalen zonder een centralisatie.

niet-geregistreerde kredietinformatie

Het grootste verschil tussen persoonlijke freework-outs en freework-outs is of het nu kredietwaardigheid is. Private freework-outs worden vermeld in openbare systemen met informatie over work-outs, maar pre-work-outs hebben de voordelen van niet-opgesomde informatie. Dus als je een freework-out gebruikt, kun je geen work-outrecords krijgen als je kredietinformatie controleert.

pre-workout nadelen

Niet alle schulden zijn van toepassing

De schuld van de bankbiljetten die zijn ondertekend door de Credit Revenue Commission, is alleen van toepassing op de vooraf aangegaane schulden. Over het algemeen zijn er veel financiële instellingen die overeenkomsten hebben, maar er zijn ook plaatsen waar nationale instellingen of telecommunicatiebedrijven niet zijn overeengekomen, dus belastingen of mobiele telefoonkosten worden uitgesloten van verlagingen. Bovendien zijn sommige schulden of schuldenmaatschappijen niet opgenomen in de schuldenaanpassing.

Als het een lening is die is ontvangen met garanties zoals sites, zonneschijn en wisselstroom, kan het na de kapiteinsverandering in aanmerking komen voor een pre-workout. De kapiteinsvertegenwoordigers betekenen dat de schulden in plaats van de schuldenaar terugbetaald worden aan de bank die de lening heeft uitgevoerd toen de achterstallige periode tussen drie en zes maanden oud was.

De rentelast kan groot zijn

De omzetting van de basisrente-equivalentie is 내구제 een nadeel van de totale rentelast die hoger is dan de standaard-equivalente terugbetalingsmethode.

Het is een bedrag dat nooit minder is als je aan rente denkt, ervan uitgaande dat de terugbetalingstermijn 10 jaar is. Maar het is een goede zaak dat de freework-out op elk moment een centralisatie kan doen, omdat de vergoedingen worden vrijgesteld als ze worden terugbetaald.

Verbetering van de kasstroom

De grootste reden voor het maken van een vrije workout is om het leven te verbeteren dat momenteel wordt geconfronteerd met verwachtingen. Inkomens per maand – het verbeteren van wat minuscule was in uitgaven – tot plus, waardoor de vicieuze cirkel van leningen of achterstallige leningen werd weggenomen.

Maar zelfs na de pre-workout is er geen zin om de kasstroom te verbeteren, dus je moet het geldbeheer grondig beheren en je patroon van consumptie in goede richting blijven veranderen.

Vandaag hebben we de kwalificaties voor de vrije walk-out, de manier waarop we het aanvragen, de voordelen van de walk-outs. Als u nog steeds een vrije workout hebt, kunt u een beperking van uw economische activiteit of andere problemen veroorzaken, en u kunt een sessie krijgen met de Credit Revenue Commission als u zich zorgen maakt of achterlijk bent.

En voor mensen met een integriteitsverlies is er een extra verlaging van de rentevoet, die twee, vier jaar kan worden verlaagd met 20% meer op de huidige rentevoet. Als u denkt aan een freework-out-aanvraag, moet u de bovenstaande beslissingen nemen.Ik hoop dat de update van vandaag helpt bij degenen die de freework-outs herkennen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다