Het is in elkaar grijpend en daarom gelden de fluctuatierentetarieven.

Het nationale pensioen is een verplichte betaling van een inkomen als een Koreaans staatsburger, en er is een manier om een ​​lening te krijgen via een betaald pensioen. Het is een nationale pensioenlening. Maar er zijn voorwaarden voor een aanvraag voor een nationale pensioenlening. Dus vandaag in de posting, laten we proberen de tijd te nemen om te zien hoe de nationale pensioenleningen en -kwalificaties moeten worden geleend.

Hoe de nationale pensioenlening te financieren – Herkenning van de soorten leningen
De term ‘pensioenlening’ wordt op verschillende manieren gebruikt. Het kan worden geclassificeerd als een nationale pensioenlening en een lening van een rijk pensioen. De meest representatieve van de nationale pensioenkredieten is Silveron, die wordt beheerd door de National Pensions Agency, die gepensioneerden die noodfondsen nodig hebben als leningen voor oudere mensen die niet langer in staat zijn om een ​​goede lening te krijgen vanwege lage kredietwaardigheid.
En soms hoor ik veel vragen: “Kun je een lening voor een staatspensioen krijgen?” De enige leningen voor nationale pensioenen die rechtstreeks worden beheerd door de National Pensioenen, zijn Silveron. Maar financiële bedrijven zoals Shinhan Card hebben leningen van de nationale pensioenbetaler. Ze zijn beschikbaar voor degenen die niet onder Silveron-voorwaarden vallen.
De methode van nationale pensioenlening

Hoe de nationale pensioenlening te financieren – de kredietlimieten te controleren
De voorwaarden voor de nationale pensioenkredieten zijn maximaal 7,5 miljoen gewonnen, maar de leningen zijn binnen twee keer zo groot als de jaarlijkse pensioenen op basis van de uiteindelijke pensioenbetalingen die op het moment van de aanvraag zijn betaald. Als u bijvoorbeeld een pensioen van 300.000 won per maand ontvangt, is het beschikbaar voor 300.000 gewonnen bij 24 maanden = 7,2 miljoen gewonnen.
De methode van nationale pensioenlening

Hoe de nationale pensioenlening te financieren – Nominale leningen te lenen
En als je een lening krijgt, moet je een lening hebben: medische kosten, echtgenoten, geld voor belastingen op de maandelijkse betalingen en het gebruik van herstelkosten voor rampen. Als u daarom een ​​lening ontvangt in de nominale medische kosten, kunt u alleen leningen ontvangen voor de kosten van de gezondheidszorg of het bedrag dat in de 폰테크 ontvangsten is vastgelegd.
De methode van nationale pensioenlening

Hoe te lenen voor nationale pensioenen — Voorwaarden voor rente en terugbetaling
De rente op de nationale pensioenen is 2,25 procent per jaar, wat in overeenstemming is met de rente op de schuldenlast van de staat voor vijf jaar en daarom is de fluctuatierente van toepassing; de achterstallige rente is 4,50 procent, wat twee keer de rente op de leningen is. De terugbetalingsvoorwaarden zijn de basis-equivalente terugbetalingsmethode en kunnen een terugbetalingstermijn vaststellen tot maximaal vijf jaar.

De methode van nationale pensioenlening

Hoe een nationale pensioenlening te krijgen – hoe krijgen we het?
De aanvraag voor de nationale pensioenregeling moet rechtstreeks door de ontvanger zelf worden ingediend; op elk moment kan een permanente aanvraag worden ingediend en moet worden ingediend bij de nationale afdeling van het pensioenbureau. Ik hoop dat u de locatie of contactgegevens van de afdeling National Pensions kunt bekijken door op de vestiging van de afdeling National Pensions te klikken. De aanvraag voor een nationale pensioenlening is de identiteitskaart van de aanvrager zelf en de onderstaande specificaties voor gebruik.

Als u uw secretariaat inpakt en naar het nationale pensioenbureau gaat, kunt u een peetvaderaanvraag, een peetvaderovereenkomst schrijven en deze aan uw personeel voorleggen.Voor meer informatie, bel de oproep van de National Pensions Silveron om te bellen 063-713-6899 of de counseling van de National Pensions Corporation 1355.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다