om te kijken naar andere veelbelovende mensen die nieuw zullen verschijnen

In de tussentijd was voetbal in de Verenigde Staten niet zo populair; veel Amerikanen zijn meer enthousiast over voetbal, honkbal en basketbal dan voetbal. De Verenigde Staten hebben de afgelopen tijd echter ook een grote kracht in de voetbalindustrie, wat resulteerde in veel veelbelovende aandelen. Dan wil ik je voorstellen aan de representatieve Amerikaanse veelbelovende spelers die een grote toon hebben in de Europese voetbalwereld.
Het is de meest representatieve Amerikaanse veelbelovende speler en de Christian Fulicic-speler van Chelsea, genaamd ‘Captain America’. Pulisik zal in 2015 toetreden tot Borussia Dortmund, gebaseerd op zijn optreden in het Amerikaanse jeugdteam. Hij maakte snel zijn voeten een enorme vitaliteit in de aanval van Dortmund met zijn hoofdwapens en werd zelfs de vroegste buitenlandse speler in de Bundesliga die zes doelpunten scoorde. Maar de opkomst van de dudine-groei en de superieure veelbelovende Jaden Sancho dan verwachtte later, Pulisik 스포츠중계 verloor steeds meer zijn aanwezigheid in het team.
Toch neemt Chelsea hem mee voor een transfer van £ 64 miljoen (toen ongeveer 82,1 miljard won). Pulisik vult met succes de leegte van Azar die naar Real is vertrokken ondanks zijn zilveren verwondingen, waardoor hij snel naar Chelsea’s aas gaat. Maar Pulisik is dit seizoen traag en heeft geen keuze van hoofdcoach Tuhel en heeft zijn baan in de voorstad verloren. Maar omdat Fulishik nog steeds een zeer jonge leeftijd heeft, is hij 22 jaar oud, dus hij zal op elk moment zijn vaardigheden weer optillen en verder gaan en nog een stap verder groeien.
De volgende speler die ik wil voorstellen, is de Giovanni Reina-speler van Dortmund. Reina speelde voor het jeugdteam van New York City FC en verhuisde in juli 2019 naar het jeugdteam van Borussia Dortmund. Hij speelt goed met belangrijke bronnen voor het team dit seizoen nadat hij in het eerste team in het seizoen 19-20 is opgeroepen. In de derde ronde van de Bundesliga, Freiburg, scoorde hij zelfs drie assists in één wedstrijd.
Ondertussen werd hij voor het eerst in november vorig jaar voor het volwassen team uitgekozen, en scoorde hij zelfs zijn eerste doelpunt in een A-match in zijn tweede wedstrijd, Panama Game. Ondanks de zeer jonge leeftijd van 18 jaar, verwacht ik meer van de toekomstige prestatie van de Reina-speler die al een schedel heeft.
De derde speler die ik wil voorstellen is Western McKenney, die dit seizoen een goede prestatie heeft voor Juventus. McKenney begon voetbal voor FC Russ en trad in 2016 toe tot het jeugdteam van de Schalke 04, waar hij zijn eerste teamdebuut maakte in mei 2017. Hij hielp het team met de rest van het team met een goede prestatie toen het team in een crisis verkeerde met een blessure aan de azen in de tweede helft van het seizoen 19-20. Veel Big Clubs interesseerden zich in zijn optreden en uiteindelijk verliet hij de huurtransfer naar Juventus afgelopen zomer.
Dit seizoen verscheen McKenney in 21 wedstrijden van de competitie, in een wedstrijd in de staat tegen Artur en Bentancourt, Lavio en Ramsey. Ook is het een groot voordeel dat hij een middenvelder is, maar een vrij grote verscheidenheid aan posities kan verteren. Als McKenney een goede prestatie blijft spelen tot het einde van het seizoen, lijkt Juventus zijn volledige transfer te stimuleren en is de volledige transferoptie bekend als maximaal 30 miljoen euro (ongeveer 40,7 miljard gewonnen). McKenney, die veelzijdige optredens heeft getoond, zal naar verwachting de leidinggevenden van zijn team en het Amerikaanse nationale team in de toekomst beschermen.
De vierde speler die ik wil voorstellen is Tyler Adams uit Leipzig, die in januari 2019 bij Leipzig komt op basis van zijn optreden in de New York Red Bulls. Hij slaagde er niet in om een ​​tijdje in de wedstrijd te spelen vanwege een blessure, maar plaatste het team ook in de vierde ronde door zijn eerste doelpunt en finishdoelpunt te scoren na een transfer in de kwartfinale Atlético Madrid van de Champions League vorig seizoen.
Adams heeft ook een multi-capaciteit om lichte ruggen en middenvelders te verteren, zoals McKenney van Juventus, die ik eerder heb voorgesteld. Adams is nog steeds 22 jaar oud en is nog steeds erg jong, dus als hij er goed uitziet en goed uitziet, lijkt het erop dat hij de leiding heeft over de Amerikaanse middenklasse met McKenney.
De laatste speler die ik wil voorstellen is Sergiño Dest, die dit seizoen naar Barcelona is overgeplaatst. Warschau slaagde erin de Ajax-aanwezigheidsaandeelhouder Dest te ontvangen met een transferprijs van € 25 miljoen (ongeveer 34,1 miljard won), inclusief opties, en werd vervangen door Alba in de vijfde ronde Sevilla, en Lari zou zijn debuut maken op het podium.
Dest heeft dit seizoen in totaal 19 competitiewedstrijden gespeeld en heeft in een behoorlijk aantal wedstrijden gespeeld, maar hij heeft een schande getoond in zowel Speed ​​als Fijicals voor Killian Mbafe in de laatste 16e finale van de Champions League in de Saint-Germain League. Maar de Dest is nog steeds 20 jaar oud, en ik verwacht dat we de leiding kunnen nemen over de rechter verdediging van Barcelona in de komende tien jaar, en dat we de kans hebben om te groeien oneindig.
Ik heb vijf van deze meest vooraanstaande Amerikaanse veelbelovende spelers herkend, en ik verwacht meer van hun prestaties omdat ze al in de Big Club spelen.En ik ben ook nieuwsgierig naar de Amerikaanse ploeg tijdens de Qatar World Cup van 2022.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다