Verrassend effectief voor atopie

De professor leed aan een immuunziekte die pediatrisch nefrotisch syndroom wordt genoemd en die het moeilijk maakte om de urine goed uit te scheiden, dus hij moest herhaaldelijk worden behandeld met steroïden, maar toen de medicamenteuze behandeling werd stopgezet, werd de atopie zo ernstig dat het hele gezin moest oppassen van de huid.

Toen ik terugkeerde naar mijn geboorteplaats Boryeong en een huidverzorgingsruimte opende, gebruikte ik per ongeluk een modderpak voor mijn zoon, maar de rode huid van het kind verbeterde zijn hydraterende kracht en herstelde zich op zijn eigen huid.

De zoon bevestigde dat modder 강남안마 effectief was voor atopische dermatitis, maar miste theoretische ondersteuning, dus ging hij in 2010 naar de graduate school en begon zich te wijden aan onderzoek naar modder.

Met de hulp van zijn adviseur publiceerde hij in Iran een masterscriptie met de titel ‘Improvement of atopic skin using soil’, de eerste scriptie waarin modder op de huid wordt geënt. Bovendien heeft het patentregistratie aangevraagd voor modderbehandeling, en dit is de eerste keer dat binnenlandse activa zijn gebruikt voor patentregistratie.

Beginnend met dit artikel begonnen papieren te verschijnen van junioren die Boryeong-modder aanbrachten op acnehuid en hoofdhuidverzorging, en ze waren allemaal natuurlijk zinvol.

Toen, in 2013, stelde het KBS-veteranenteam voor om te filmen in de 483e aflevering van ‘Healing with Nature’ en voerde gezamenlijk onderzoek uit.

In een scriptiewedstrijd georganiseerd door Boryeong City, presenteerde hij een onderzoekspaper over de verbetering van atopische huidziekten met behulp van modder en ontving hij de Boryeong Mayor’s Award.

Hij zei: “Ik wil van Boryeong-moddertherapie een internationaal luxe massageprogramma maken, zoals Hawaiiaanse Lomi, Chinese Chuna, Thaise Chuna en Japanse Shiatsu-massage.” Professor Bok zei dat het jammer is dat er maar heel weinig gegevens over modder zijn onderzoek in Korea.

Professor Bok stelde zonder spijt een atopisch genezingskamp voor met modder aan het Boryeong City Health Center. De wadplaten aan de westkust worden gerekend tot de vijf grootste wadplaten ter wereld, en de Boryeong-platen zijn de beste. Bovendien krijgt het natuurrecreatiebos Seongjusan goede reacties door sinds 2016 het ‘Atopy Healing Camp’ met modder te houden en het voorstel te accepteren dat het dichte bos, vreemde rotsen en heldere valleien een prachtig uitzicht hebben tot aan het punt waar de hemel onzichtbaar is. Vorig jaar hebben we een online kamp gehouden met een modderervaringskit en de resultaten waren goed.

Als resultaat van een tevredenheidsenquête onder 30 atopische kinderen en hun families, bleek de respons bijna 100% positief te zijn. Volgens het ‘2020 Atopic Healing Online Camp Result Report’, uitgevoerd door Boryeong Health Center, antwoordden 5 van de 6 tevredenheidsvragen (ziektebegrip, gegevenstevredenheid, leerboektevredenheid, locatietevredenheid, herparticipatie-intentie) dat ze 100% tevreden waren, en 1 (97%) antwoordde dat de educatieve video was te kort en teleurstellend.

Professor Bok, die dit jaar afstudeert, zei: “Ik heb de eerste stap gezet om wetenschappelijk te bewijzen waarom modder goed is voor de huid.” Voorlopig richten we ons op dataaccumulatie.”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다